Antena Căutare

Peste 65.000 de candidati la a doua sesiune a bacalaureatului

Peste 65.000 de candidati ar putea participa la a doua sesiune a examenului de bacalaureat, care incepe in 23 august, in primele doua zile fiind organizate probele de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana si in limba materna.








Unele universitati au anuntat organizarea concursului de admitere la inceputul lunii septembrie. Inscrierea la facultate se poate face dupa afisarea rezultatelor la bacalaureat, respectiv din 5 septembrie pentru cei care nu depun contestatii si dupa 9 septembrie pentru cei care contesta rezultatul la bacalaureat si asteapta recorectarea lucrarii.

Termenul limita pentru organizarea concursului de admitere in universitati poate fi chiar si prima zi de incepere a anului universitar, respectiv 1 octombrie, a precizat Ministerul Educatiei, in replica la comentariile privind suprapunerea bacalaureatului cu data inscrierilor la facultate.

Foto: Intact Images
Citeste si Jurnalul.ro

Doi adolescenti retinuti intr-o tabara maghiara pentru trafic de droguri... Bijuterii de 5,5 milioane euro, gasite in Bucuresti si Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x