Căutare Live

Petre Stanciu, seful Hidrologiei, condamnat la un an si zece luni de inchisoare cu executare

Stanciu este acuzat de coruptie, iar prejudiciul este estimat la 170 mii de euro, intr-un dosar in care au mai fost condamnate alte trei persoane.

Cei anchetati au cauzat o paguba de 555.290,80 RON institutului, obtinand avantaje patrimoniale pentru prestatorii de servicii.

In lunile decembrie 2005 si aprilie 2006, inculpatii Stanciu Petre si Simota Marinela, i-au determinat pe sefii de sectii si laboratoare sa intocmeasca inscrisuri care sa ateste fapte si imprejurari necorespunzatoare adevarului, pentru a acoperi neregulile constatate in urma unui control al Curtii de Conturi privind plata nelegala a unor prestatori de servicii in perioada ianuarie 2004 - septembrie 2005.

Decizia este definitiva.

Seful ANM: “Situatia este atat de grea incat este posibil sa avem si inundatii, si seceta” Vezi prognoza!... FOTO! Regele Mihai, la cumparaturi in supermarket...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri