Antena Căutare

Pietarii datornici la stat, amendati cu pancarte pe care scrie ca sunt rau platnici

Daca veti ajunge in pietele din Targu Jiu, fie ca vreti fie ca nu, o sa aflati imediat care sunt comerciantii datori. Cum nu si-au platit taxele, autoritatile ii amendeaza cu pancarte in fata tarabelor, pe care scriu clar, cu litere mari: „Rau platnic, are datorii catre municipalitate!". Deloc rusinati, datornicii n-au sarit imediat cu banii.

Acum stii care vanzator e serios si care nu, in piata din Targu Jiu. In fata tarabelor, comerciantii care nu si-au platit taxele s-au ales cu cate o pancarta care anunta cumparatorii cum sta treaba. Si sunt unii care nu si-au mai platit taxele de un an. Cei care trec zilnic prin piata au si ei ceva de comentat.

De-ar fi macar rusinea la fel de mare ca pancarta. Nici vorba, insa. Comerciantii tot nu s-au ingramadit sa-si achite datoriile.

“Am fost nevoiti sa recurgem la aceasta metoda mai neortodoxa pentru a recupera sumele restante. Asa am ajuns la masa 25”, a declarat administratorul pietei.

Comerciantii de la masa 25, mentionata de administrator, nu si-au mai platit restantele si au acumulat o datorie de 3.700 de lei. Cea mai mare. In piata centrala sunt 192 de comercianti. Din ei, cateva zeci au datorii catre municipalitate.

Hotii de fier vechi au distrus 42 de morminte din Suceava... Un profesor din Vrancea, batut in fata elevilor, dupa ce i-a lovit pe doi dintre ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x