Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Adela

Plan roşu de intervenţie în județul Olt după un accident în care au fost implicat şase autovehicule și 16 persoane

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), accidentul a avut loc pe DN 65, în localitatea Priseaca, fiind implicate 6 vehicule, respectiv un microbuz transport persoane, o autoutilitară de transport vehicule, un autotren şi trei autoturisme. Din informaţiile preliminare, sunt 16 persoane implicate.

Autorităţile au declanşat, marţi după-amiază, Planul roşu de intervenţie în urma unui accident produs pe DN 65, în zona localităţii Priseaca din judeţul Olt, în care au fost implicate şase autovehicule, între care un microbuz. Primele informaţii arată că sunt 16 persoane implicate în accident.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), accidentul a avut loc pe DN 65, în localitatea Priseaca, fiind implicate șase vehicule, respectiv un microbuz transport persoane, o autoutilitară de transport vehicule, un autotren şi trei autoturisme. Din informaţiile preliminare, sunt 16 persoane implicate.

Pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Pentru gestionarea situaţiei acţionează 7 ambulanţe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj descarcerare, 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum şi 9 ambulanţe SAJ, arată IGSU.

Sursa : news.ro

Recomandari