Antena Căutare

Pleci în străinătate în vacanţa de Paşte? Atenţie, vei sta mai mult la vamă. Poliţia de frontieră face controale amănunţite!

Atenţie, veţi sta mai mult la vamă, poliţia de frontieră face controale amănunţite. În lupta cu terorismul, o directivă a Uniunii înăspreşte verificările la frontierele externe ale spaţiului Schengen

Atenţie, veţi sta mai mult la vamă, poliţia de frontieră face controale amănunţite. În lupta cu terorismul, o directivă a Uniunii înăspreşte verificările la frontierele externe ale spaţiului Schengen

Datele de călătorie vor fi introduse într-o bază comună Schengen şi Interpol. Măsura intră în vigoare înainte de Paşte, aşa că autorităţile se aşteaptă la cozi interminabile în perioada imediat următoare.

România, graniţa cu Ungaria. Acum, un control obişnuit nu durează mai mult de două minute. Însă de vineri, 7 aprilie, documentele de călătorie vor fi verificate în mai multe baze de date. O dată de poliţiştii noştri şi încă o dată de cei maghiari. Asta prevede legislaţia europeană privind controalele la graniţa Schengen.

Timpul de aşteptare în vamă pot creşte până la un sfert de oră. În teorie, pentru că în perioada concediilor, ajunge şi la câteva ore bune.

Numărul celor care vor lucra, mai ales în perioada sărbătorilor, va fi suplimentat tocmai pentru a reduce cozile şi aşteptarea.

O nouă materie în şcoli! Cum sunt protejaţi adolescenţii din România de un pericol uriaş. Jocul online care îndeamnă la ... Horoscopul zilei de 4 aprilie. Nativii acestei zodii vor avea o zi bună pe toate planurile, dar au și un secret!...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x