Antena Căutare

Ploile continua sa faca ravagii in Moldova si Maramures

Nu scapam de ploi nici saptamana aceasta. Meteorologii au emis "Cod Galben" de ploi pentru 13 judete din Moldova si Carpatii Orientali. Raul Negru a depasit cota de inundatii cu o jumatate de metru in localitatea Reci.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile

Moldova este in continuare amenintata de ape. In jur de 50 de gospodarii au ramas izolate, fara curent electric si fara telefon, dupa ce Asaul s-a revarsat. Oamenii au dormit in podurile caselor.

Acum isi curata malul din case si incearca sa repare drumurile.

Apele continua sa fac ravagii iar bilantul creste de la o ora la alta. In Maramures, apele au luat tot ce le-a iesit in cale: culturi agricole, drumuri, poduri.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile

Un om este dat disparut in judetul Bacau, dupa ce a fost luat de viitura. Peste 200 de case si 800 de hectare de teren agricol au fost inundate in mai multe localitati.

In Harghita, ploile abundente au umflat raurile, care au iesit din matca, inundand sute de case si gospodarii, dar si mai multe drumuri. Doua localitati din Covasna, Bita si Let, sunt izolate din cauza inundarii drumurilor de acces.

Atentionare COD GALBEN de ploi in 13 judete din nord-estul tarii!

Din seria "Autostrazi suspendate": Sorin Oprescu vrea iarba pe blocuri... A inceput BAC-ul! Peste 200.000 de elevi dau examenul la romana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x