Antena Căutare

Poleiul a provocat o serie de accidente in Baia Mare

Poleiul a fost cosmarul soferilor din Baia Mare. In decurs de cateva ore, trei accidente s-au produs din cauza strazilor transformate de ger in patinoare. Unul dintre soferii deveniti cascadori fara voie a rupt o teava de gaze, iar o deflagratie putea sa aiba loc in orice clipa.

O singura scanteie ar fi fost suficienta sa transforme zona intr-un crater urias. Una dintre conductele de aprovizionare cu gaze a fost rupta, dupa ce o masina a fost aruncata in sant. Soferul, un preot care mergea spre slujba de duminica, n-a mai putut controla in niciun fel masina. Nimeni nu a indraznit sa se apropie pana la sosirea echipelor de interventie. In cele din urma, aprovizionarea cu gaz in zona a fost oprita.

Cu doar cateva ore inainte, alte doua accidete s-au produs in aceeasi zona. Cauza a afost aceeasi: drumul s-a transformat intr-un urias patinoar. Nici macar cauciucurile de iarna nu au putut face fata.

O femeie care se afla intr-una dintre masini a fost ranita in urma impactului si a fost transportata la spital. In timp ce politistii cercetau locul accidentului, la nici o suta de metri de zona, o alta masina a derapat si a izbit un panou electric. Din fericire, de aceasta data nimeni nu a fost ranit.

Targul de Craciun din centrul Capitalei, plin de bunatati... UPDATE! Panica pe aeroporturile din Romania si Italia! O companie low-cost a primit o amenintare cu bomba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x