Antena Căutare

Politia, pe urmele contrabandistilor de alcool: zeci de descinderi simultane in trei judete

Politistii din judetele Arges, Prahova si Constanta, precum si din Bucuresti, sub coordonarea IGPR, efectueaza astazi 17 perchezitii domiciliare, in cele trei judete, fiind vizati mai multi contrabandisti cu alcool, care au creat un prejudiciu de peste 500.000 de euro.

Politistii sunt sprijiniti in aceasta actiune de amploare de jandarmii din cele trei judete, iar la verificari iau parte si inspectori de la Garda Financiara.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Arges, sunt vizate 18 persoane, iar dosarul penal care a declansat aceastai actiune de proportii a fost intocmit in urma cu patruluni.

"Este vorba de o fabrica de alcool din Constanta, care nu inregistra tot alcoolul in contabilitate si distribuia in Arges si Prahova. Alcoolul de 90 de grade era distribuit mai departe ca atare sau sub forma de produse alcoolice in judetele Dambovita. Arges si Prahova. Sunt vizate 18 persoane", a declarat inspectorul Robert Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Arges.

Prejudiciul creat prin neinregistrarea in contabilitate a intregii cantitati de alcool se ridica la peste 500.000 de euro.

Coplata din Sanatate ar putea fi aprobata in sedinta de Guvern. Vezi tarifele propuse... Iasi: Tanar, obligat sa consume plante etnobotanice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x