Antena Căutare

Politia si Jandameria, in regim de alarma pentru a nu lua parte la miting

Politia, Jandarmeria si serviciile secrete se afla, potrivit unor surse politice, de ieri, in ceea ce s-ar numi echivalentul starii de alarma, pentru ca angajatii acestora sa fie impiedicati sa participe la miscarile de protest de miine.


"Am avut aseara o intrevedere cu seful Politiei Capitalei in care ne-am manifestat nemultumirea fata de aceste masuri arbitrare ale conducerii MAI si am atras atentia ca, pe fondul nemultumirilor care stau sa rabufneasca in rindul angajatilor, ar putea aparea proteste spontane, in afara cadrului legal, ale caror consecinte pot fi imprevizibile", a declarat Vasile Lincu, liderul sidicatului Sed Lex.

Lincu mai spune ca la mitingul de miine, in ciuda masurilor din MAI, vor participa, totusi, politisti si jandarmi din mai multe judete din tara, dar intr-un numar mult redus fata de cel preconizat inaintea consemnarii lor la locurile de munca. Reamintim ca, duminica seara, dupa sedinta conducerii PDL, Elena Udrea a anuntat ca se analizeaza o serie de modalitati prin care sa fie impiedicate protestele anuntate pentru miine.

sursa:inpolitics.ro

VIDEO! Laptele romanesc, hrana pentru porci... Costica Argint, liderul romilor din Italia, a fost extradat si a ajuns dupa gratii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x