Antena Căutare

E jale în Capitală! Polițiștii au verificat starea tehnică a mașinilor care circulă pe drumurile publice. Zeci de șoferi au plecat pe jos

Poliţiştii Brigăzii Rutiere a Capitalei şi specialişti ai Registrului Auto Român au făcut, joi şi vineri, un control în Bucureşti. S-au aplicat sancţiuni şi s-au reţinut certificate de înmatriculare. De asemenea, unui şofer care circula cu maşina având grave defecţiuni la sistemul de direcţie, i-a fost suspendat permisul de conducere.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere a Capitalei şi specialişti ai Registrului Auto Român au făcut, joi şi vineri, un control în Bucureşti. S-au aplicat sancţiuni şi s-au reţinut certificate de înmatriculare. De asemenea, unui şofer care circula cu maşina având grave defecţiuni la sistemul de direcţie, i-a fost suspendat permisul de conducere.

Controlul a avut loc joi şi vineri şi a vizat verificarea stării tehnice a autovehiculelor, reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere produse pe fondul defecţiunilor tehnice şi impunerea respectării normelor care reglementează circulaţia pe drumurile publice.

Au fost controlate 180 autovehicule şi aplicate 106 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 24. 600 lei, din totalul cărora 13 pentru defecţiuni la sistemul de iluminare, 7 pentru aplicarea tratamentelor chimice sau a foliilor pe parbriz, lunetă sau pe geamurile laterale, 7 pentru deficienţe privind utilizarea anvelopelor, 32 pentru alte defecţiuni tehnice, 8 pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice şi 38 alte abateri prevăzută de legislaţia rutieră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel care a rămas fără permisul de conducere circula pe Şoseaua Olteniţei, având defecţiuni grave la mecanismul de direcţie, defecţiuni la sistemul de iluminare şi anvelopele stânga spate uzate peste limita admisă. Bărbatul a primit şi o amendă de 2.610 lei.

A ajuns acasă beat și i-a luat la bătaie. Un tânăr din Neamț și-a lovit violent părinții, iubita și băiețelul de șase an... Noi detalii în cazul falsului medic de la Spitalul Județean Ilfov! Ce făcea Raluca Bârsan în clinicile private!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x