Poliţiștii tăiaţi cu coasa la Văcăreşti riscă să îşi piardă degetele. Au vrut să facă bine, dar au fost mutilați

Polițiștii tăiați cu coasa la Văcărești riscă să rămână mutilați pe viață după ce au fost atacaţi cu o coasă de un bărbat, iar fratele atacatorului i-a sărit în ajutor cu o furcă.

Poliţistii tăiaţi cu coasa la Văcăreşti riscă să îşi piardă degetele. Aceștia au împușcat agresorii în picior și abdomen

”Poliţistii tăiaţi aseară la Văcăreşti riscă să îşi piardă degetele de la mâini după ce un derbedeu certat cu legea i-a atacat cu bestialitate. Asistăm la astfel de situaţii pentru că legislaţia e făcută în favoarea infractorului, poliţistul putând folosi armamentul din dotare, numai după ce a epuizat toate căile de aplanare a conflictului. În acest caz, colegii noştri sunt atacaţi direct înainte de a avea o reacţie. În timp ce poliţiştii sunt victimile ultrajului, protecţia poliţistului e zero”, au transmis, luni seară, reprezentanţii Sindicatului Europol.

Reprezentanţii IPJ Dâmboviţa au transmis că cei doi agenţi de poliţie sunt într-o stare stabilă, aflandu-se sub supraveghere medicală.

Dublă tragedie în familia lui Emi Pian! Verișorul a fost găsit mort. Familia Duduienilor este la capătul puterilor

”Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este alături de cei doi poliţişti, acordandu-le tot sprijinul de care au nevoie în aceste momente dificile.Cercetările au fost preluate de procurorul de caz, conform art. 56 din Codul de Procedură Penală”, a transmis IPJ Dâmboviţa. Instituţia a transmis că persoanele banuite de săvârşirea faptei se află la spital, într-o stare stabilă, fiind sub paza poliţiştilor.

Duminică seară, în localitatea Văcăreşti, judeţul Dmboviţa, doi polițiști au fost agresați de un bărbat aflat în stare de ebrietate. Unul dintre agenţi a tras focuri de avertisment, moment în care frate agresorului i-a venit în ajutor.

Ambii agresori au fost împuşcaţi, unul în picior, altul în abdomen, de către polițiști.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri