Antena Căutare

Politistul care a lovit mortal cu masina un barbat pe o trecere de pietoni, arestat

Politistul clujean care a lovit mortal cu masina, sambata seara, un barbat din satul bistritean Bata care traversa DN 17 pe o trecere de pietoni, dupa care a fugit de la fata locului, fiind ulterior retinut, a fost arestat de Curtea de Apel Cluj, pentru 29 de zile.

Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Cluj, Claudia Ilies, a declarat ca politistul a fost arestat de aceasta instanta pentru 29 de zile, pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.

Ilies a spus ca decizia poate fi atacata cu recurs in 24 de ore, acesta urmand sa fie judecat de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Purtatorul de cuvant al Politiei Cluj, Gina Pop, a declarat, la randul sau, ca Gheorghe Tomescu era angajat in Politie din 1993 si a fost sanctionat de doua ori pentru neindeplinirea atributiilor de serviciu.

Conform unor surse din randul anchetatorilor, politistul, care dupa comiterea accidentului a fugit de la fata locului, nu s-a predat cum se afirmase initial, ci a fost ridicat de oamenii legii de la locuinta sa din municipiul Gherla.

Potrivit acestora, politistul Gheorghe Tomescu a refuzat sa sufle in fiola, fiind dus la IML pentru recoltarea probelor biologice. Conform acelorasi surse, politistul le-a spus anchetatorilor ca a consumat un pahar de vin inainte de a se urca la volan si ca a fugit de la locul accidentului pentru ca se adunase multa lume si ii era frica sa ramana acolo.

Un barbat din satul bistritean Bata a fost lovit mortal, sambata seara, in timp ce traversa DN 17 pe o trecere de pietoni, de o masina condusa de un politist clujean care a fugit de la locul accidentului.

Accidentul s-a petrecut pe o trecere de pietoni in localitatea Bata, traversata de DN 17, drumul care leaga Transilvania de Moldova.

Sursa: Jurnalul National

O turista a murit in Muntii Fagaras... Noua Dreapta vs. mafia imobiliara tiganeasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x