Antena Căutare

Pompierii salvatori de la Giulesti, avansati in grad

Sapte dintre pompierii care au intervenit in primele momente la stingerea incendiului de la Maternitatea Giulesti au fost avansati in grad de ministrul de interne Vasile Blaga.

Ca urmare a interventiei lor, au fost salvate si evacuate 60 de femei insarcinate si 42 de nou-nascuti.

Intre timp, ancheta de la maternitatea Giulesti se apropie de final. Informatii noi vor fi prezentate luni la ora 17.30 de procurori.

Ceea ce s-a intamplat la Giulesti pare a fi fost fost picatura care a umplut paharul nemultumirii doctorilor. Colegiul Medicilor din Bucuresti acuza lipsa de personal din sistem. Iar la Galati, medicii au cerut demisia ministrului sanatatii Cseke Attila, despre care sustin ca se comporta ca o musca fara cap.
Doctorii il acuza pe ministrul sanatatii Cseke Attila ca a gestionat in mod catastrofal situatia din domeniul pe care il conduce. Cu unanimitate de voturi, Colegiul Medicilor Galati i-a cerut lui Cseke Attila demisia.
Medicii sunt insa nemultumiti si de modul in care s-a facut descentralizarea in sanatate. Alte nemultumiri sunt legate de bugetul redus al Sanatatii, dar si de blocarea posturilor de mai bine de un an de zile.

Foto: Intact Images

Ce a inseamnat 23 august in istoria Romaniei? Dar pentru tine?... Vrei un job? Guvernul inca angajeaza!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x