Antena Căutare

Postul Romania TV a fost executat silit

Postul Romania TV a fost executat silit in urma demersurilor lui Elan Schwartzenberg. Reprezentantii postului TV le-au transmis, miercuri, o scrisoare deschisa premierului si ministrului Administratiei si Internelor in care afirma ca, in cursul diminetii, la intrarea in sediul postului a avut loc "o interventie in forta a unui grup de reprezentanti ai unei firme private, insotiti de seful Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale (SIAS) din IGPR, comisarul-sef Teodor Stanca".

Potrivit scrisorii deschise, comisarul Stanca "actiona la ordinele omului de afaceri Elan Schwartzenberg, care sustinea ca are un litigiu comercial cu Romania TV".


Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Romane, a confirmat prezenta in teren a luptatorilor erviciului de Interventii si Actiuni Speciale (SIAS) si a sefului acestui serviciu, comisarul sef Teodor Stanca, spunand ca lichidatorul judiciar a solicitat prezenta politistilor pentru a supraveghea executarea silita, conform Mediafax.

Potrivit lui comisarului Ciocan, executarea silita a decurs fara incidente, partile intelegandu-se amiabil.

Indemnizatia pentru cresterea copilului ar putea fi majorata... Cum sa te feresti de hotii de buzunare in perioada sarbatorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x