Antena Căutare

Premiera: O femeie cu cancer uterin a nascut o fetita

Intotdeauna exista speranta. Ne-o aminteste o poveste incredibila cu o nastere in premiera care a avut loc in Bucuresti. O femeie care a fost diagnosticata cu cancer de col uterin a adus pe lume o fetita. Ea a fost operata acum trei ani printr-o metoda revolutionara care i-a permis sa devina mai tarziu mama.

Femeia doreste sa devina anonima dar vrea sa povesteasca lumii cum drama personala de a fi diagnosticata cu cancer s-a transformat in bucurie, atunci cand a nascut.

Acum 4 ani a aflat ca are cancer uterin, insa acest lucru putea insemna ca niciodata nu va putea deveni mama, in urma tratamentului specific pentru acest tip de cancer, care presupune fie radieri fie extirparea uterului.

Femeia nu s-a dat batuta, a inceput sa se intereseze de alte metode si astfel a ajuns la o clinica din Italia unde a aflat de un tratament revolutionar, pe care a putut insa sa-l faca si la Bucuresti.

Si, dupa interventii speciale, femeia a reusit sa ramana si insarcinata, nascand de curand o fetita. 22 de femei din Romania au fost tratate pana acum cu metoda revolutionara pentru cancerul uterin, insa acum e pentru prima oara cand una dintre ele a reusit sa ramana insarcinata si sa nasca.

VIDEO: Criza, criza, dar mieii se vand bine in Bucuresti... VIDEO: Descoperire macabra in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x