Antena Căutare

Premierul anunta infiintarea unui liceu cu predare in limba romanes

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a anuntat, astazi, in sedinta de Guvern, ca va infiinta un liceu care va oferi comunitatilor rome posibilitatea sa-si educe copiii si in linie de predare in limba romanes.

"Vom putea, in fine, oferi comunitatilor de romi posibilitatea de a-si educa copiii intr-un liceu care sa aiba si linie de predare in limba romani", a anuntat premierul Mihai Razvan Ungureanu in cadrul sedintei de marti a Guvernului.


Liceul va functiona intr-o a unei cazarmi dezafectate din sectorul 5 al Bucurestiului, pusa la dispozitie de Ministerul Apararii Nationale.

"Multumesc ministrului Oprea pentru ca a deblocat aceasta chestiune, eu cred ca este un semn foarte bun", a mai spus Ungureanu.

Premierul a precizat ca infiintarea acestui liceu reprezinta initiativa deputatilor din grupul minoritatilor nationale din Camera Deputatilor - Varujan Pambuccian, deputatul Partidei Romilor - Nicolae Paun si ministrul Apararii - Gabriel Oprea.

foto: INtact Images

Directoarea scolii din Viisoara, unde o fetita a murit dupa ce s-a inecat in hazna, a fost demisa... Lucratorii de la Posta Romana incep protestele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x