Antena Căutare

Prima reactie a lui Basescu la arestarea lui SOV: "Hai, ma, lasati-ma in pace!"

Presedintele Traian Basescu a facut prima declaratie pe tema arestarii lui Sorin Ovidiu Vintu. Intrebat ce parere are despre acuzatiile pe care i le aduce omul de afaceri, seful statului a raspuns scurt si taios: "Hai, mai, lasati-ma in pace!".


Sorin Ovidiu Vintu a declarat, miercuri, in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti ca arestarea sa reprezinta o "problema politica" si ca unele instante "executa chefurile unui domn". Potrivit omului de afaceri, presedintele Traian Basescu i-a cerut sprijin mediatic in anul 2007, cu ocazia referendumului pentru suspendare. Vintu sustine ca a acceptat propunerea, pentru modernizarea Romaniei, dar ca seful statului nu a tinut apoi cont de discutiile purtate.

"Eu i-am spus ca sunt de acord, si am stabilit impreuna cu el anumite criterii in baza carora il sustin, bazate pe progresul si modernizarea Romaniei", a spus Vintu.

Dupa ce a incercat sa-l atentioneze pe presedinte in legatura cu principiile incalcate, Vintu sustine ca s-a trezit cu emisari care i-au cerut sa cedeze o parte din trustul media pe care il patroneaza. Din momentul in care a refuzat, a mai spus omul de afaceri, au inceput atacurile la adresa sa.

Sorin Ovidiu Vintu va afla, joi, daca ramane in arest sau va fi judecat in stare de libertate.

EXCLUSIV! Vantu este sustinut de tatal vitreg: "Sa-l tie Dumnezeu pe picioare!"... SOV acuza din banca acuzatilor: Basescu a cerut, prin intermediari, o parte din trustul Realitatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x