Antena Căutare

Primele declarații ale femeii care i-a fost alături Zinei Dumitrescu în ultimele clipe de viață: „I-a curs o lacrimă și a murit”

Înmormântarea Zinei Dumitrescu este învăluită în mister. „Doamna Ana”, asistenta care a avut grijă de ea în toți anii petrecuți la azil și cea care a găsit-o agonizând, a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale creatoarei de modă. 

Înmormântarea Zinei Dumitrescu este învăluită în mister. „Doamna Ana”, asistenta care a avut grijă de ea în toți anii petrecuți la azil și cea care a găsit-o agonizând, a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale creatoarei de modă.

Reporterii Antenastars au stat de vorbă cu „doamna Ana”, cea care a găsit-o agonizând pe Zina Dumitrescu. Asistenta s-a ocupat în toți acești ani de starea de sănătate a creatoarei de modă.

„Ieri, la prânz, m-am dus la dânsa, să o ajut să mănânce. A luat puțin, dar la felul doi mi-a făcut semn că nu mai poate. Am lăsat-o, i-am zis „Zânica, vin la tine să-ți fac injecția”. Mi-a zis că mă așteaptă. O oră mai târziu, m-am dus la ea, dar avea o privire fixă. Am început s-o strig, nu reacționa. Mi-am dat seama că e grav. Am venit repede jos, l-am sunat pe șeful, care mi-a spus să sun repede la Salvare.

În momentul în care m-am întors în cameră, a ieșit infirmiera pe care lăsasem acolo, cu o lumânare, cum e creștinește. Mi-a zis: „Doamna Ana, acum a murit. I-a curs o lacrimă, a înghițit și a murit”. Astea au fost ultimele ei clipe”, a povestit asistenta de la azilul în care a murit Zina Dumitrescu.

Doamna Ana spune că celebra creatoare de modă renunțase de ceva vreme la viață, dorindu-și moartea.

„A refuzat lupta cu viața, avea ea, probabil, o supărare interioară. Mi-a spus că nu vrea să trăiască, că vrea să moară”, a adăugat aceasta.

sursa: antenastars.ro

Anunț MAI. Nu se mai organizează examene de admitere la școlile de subofițeri în Poliție în 2019... Rezultate Simulare Bac 2019. E oficial! Ce note au luat elevii de a XI-a și a XII-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x