Antena Căutare

Primele declarații după atacul violent al fiului lui Dincă: „M-am împiedicat de scară din față. Nu știu de ce vi se pare că mințim, noi nu avem intenția să mințim"

Potrivit informațiilor venite de la reporterii Antena 3, au avut loc scene șocante în fața sediului CNA. Fiul lui Gheorghe Dincă a sărit să lovească mai mulți jurnaliști.

Primele declarații după atacul violent al fiului lui Dincă: „M-am împiedicat de scară din față. Nu știu de ce vi se pare că mințim, noi nu avem intenția să mințim"
Primele declarații după atacul violent al fiului lui Dincă

Jurnaliștii de la televiziunile Antena 3 și, respectiv România TV au fost bătuți. Se presupune că fiul lui Gheorghe Dincă, Dan Dincă a fugit de la fața locului după incidentul produs.
Reprezentanții postuluide televiziune Antena 3 au anunțat deja că vor face plângere penală împotriva agresorului.

„Fratele meu a fost jignit, jurnaliștii s-au intors și s-au împins în noi. Noi le-am zis să nu mai filmeze, apoi m-am împiedicat de scară din față. Eu am auzit cu urechile mele cum l-au jignit pe fratele meu. Da, unul din cameramani l-a jignit pe fratele meu. Noi nu comentam nimic și am mers înainte, nici nu avea cum să fie ce zic ei că s-a întâmplat.

Întrebată dacă fratele său i-a lovit pe jurnaliști, Daniela Dincă a răspuns: „Nu l-a lovit. Nu mințim, de ce vi ze pare că mințim. Domnului i-a căzut din mâna camera. Nu știu de ce vi se pare că mințim, noi nu avem intenția să mințim”

În timpul apelului telefonic, Daniela Dincă a mărturisit că se află în mașină cu fratele său, în drum spre Arad.

Totodată, Eugen Chelemen, redactor-șef România TV, a izbucnit după ce fiul lui Gheorghe Dincă a luat la bătaie jurnaliștii, la ieșirea din sediul CNA.

„Este o zi rușinoasă pentru statul român! După ce două fete au fost omorâte de acest clan de criminali, sunt lăsați pe drumuri să atace jurnaliștii! Să vadă o țară întreagă ce face clanul Dincă! Vine la București și omoară jurnaliștii pe stradă! În acest moment, operatorul România TV are capul spart! Operatorul Antena 3 a fost lovit pentru că în țara asta nu mai există libertate de exprimare. În țara asta, trebuie să facem legile, precum comandă toți demenții, printre care și Dincă.

Rog instituțiile statului să se autosesizeze și să facă dreptate. Acest pui de criminal, despre care există mai multe acuzații extrem de grave, va trebui anchetat și trebuie să plătească! Este un pericol public acest individ! Imaginile pe care le vedem, stimați telespectatori, sunt imagini care țin de pericol public! Lovește oameni pe stradă! I-a spart capul!’ a precizat Eugen Chelemen, la România TV.

Astăzi, fiul lui Gheorghe Dincă alături de sora sa s-au prezentat astăzi la sediul Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). Prezența celor doi în cadrul insitituției are loc în contextul în care în mass-media circulă informații cu privire la faptul că fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela Dincă s-ar ocupa cu trafic de persoane, relateazeă stiripesurse.ro.

În acest sens, copii fostului mecanic auto din Caracal veniseră să depună o sesizare referitoare la acele informații. Acolo, cei doi au explicat că nu au nicio legătură cu acuzațiile de trafic de carne vie care li se aduc de către avocații familiilor Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Dar, se pare că la ieșirea din sediul CNA, fiul lui Gheorghe Dincă a avut o ieșirea necontrolată pe care a îndreptat-o către jurnaliști.

„Astăzi, la ora 15.01, prin apel 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum și alți colegi din presă au fost loviți de către un bărbat, pe care doreau să-l intervieveze. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, precum și echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate și de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii. Cercetările se vor desfășura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, se arată în comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Fiul lui Ghoerghe Dincă este căutat acum pentru audieri. Nu este exclus ca procurorii să emită și o un mandat de reținere în acest caz.

Mai mulţi jurnalişti au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă; poliţiştii îl caută pentru a-l audia... VIDEO/ Poliţia îl caută pe fiul lui Gheorghe Dincă, după ce acesta a agresat mai mulți jurnaliști în față la CNA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x