Antena Căutare

Primul ajutor, în cazul problemelor cauzate de caniculă. Ce poate face oricine, cu mâinile goale

Temperaturile mari de afară provoacă, frecvent, stări de leşin sau situaţii neplăcută, mai ales pentru cei suferinzi de anumite boli. Grupul de Intervenție Smurd din Otopeni a oferit mai multe informaţii despre cum ar trebui să oferim primul ajutor.

Temperaturile mari de afară provoacă, frecvent, stări de leşin sau situaţii neplăcută, mai ales pentru cei suferinzi de anumite boli. Grupul de Intervenție Smurd din Otopeni a oferit mai multe informaţii despre cum ar trebui să oferim primul ajutor.

"Dacă am găsit o persoană căzută pe strada trebuie să vedem dacă este conştientă. Persoana va fi mutată într-o zonă răcoroasă, dacă este inconştientă să fie aşezată lateral, dacă este conştientă să fie așezată cu picioarele ridicate. Se sună la 112, iar persoana va fi supravegheată până la ajungerea echipajului specializat.

Aceasta va fi urcată în ambulanţă, i se vor măsura funcţiile vitale şi va fi întrebată dacă are probleme de sănătate. Persoanele cu afecţiuni cardiace, renale diabetice sunt mai predispuse acestor situaţii neplăcute"

BACALAUREAT 2017. Primul incident de la BAC: Un elev, dat afară din examen pentru că i-a sunat telefonul mobil în timpul... DELIR MISTIC? Zeci de credincioşi, la Arhiepiscopia din Alba-Iulia, pentru a-l sprijini pe preotul POMOHACI: „Miluieşte-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x