Antena Căutare

Cum va fi vremea de 1 Mai, potrivit prognozei meteo din bătrâni oferită de Mihai Vorpchievici: ”Se anunță frig și ploi!”

În timp ce meterologii anunță temperaturi de aproape 30 de grade în mnivacanța de 1 Mai, Mihai Voropchievi susține că în anumite zone ale țării va fi frig.

În timp ce meterologii anunță temperaturi de aproape 30 de grade în mnivacanța de 1 Mai, Mihai Voropchievi susține că în anumite zone ale țării va fi frig.

Conform prognozei meteo din bătrâni oferită de Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, de 1 Mai nu va fi cald.

„Pe 1 mai, brumă și frig în anumite zone. Pe 2 și 3 va fi mai înorat tot în anumite zone. În schimb, pe 4 și 5 e bine. Pe 6 e o ploaie mai mare, ne curăță de păcate și de rele. Pe 7 se îndreaptă vremea, e bine. De pe 8 până în 12 mai sunt niște ploi, pe 13 e vânt mai agresiv. În perioada 14-15 se încălzește mai mult. Pe 16-21 avem ploaie, pe 22 e senin, dar bate vântul. Pe 23-24 avem iar ploi, pe 25-26 e amestecat. Pe 27-31 e senin și bine. Dacă plouă în mai avem mălai”, a spus Voropchievici.

Gigi Becali, despre tinerii care au ales să petreacă în cluburile din Mamaia: ”Împăratul lor este Satan!” Ce s-a oferit ... Cum va fi vremea în următoarele trei luni! Meteorologii anunță temperaturi oscilante și secetă, în iulie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x