Antena Căutare

Pronuntarea in procesul de partaj al sotilor Patriciu a fost amanata pana pe 20 martie

Zi cu miza uriasa pentru sotia lui Dinu Patriciu. Judecatorii au luat in discutie subiectul delicat al taxei de timbru, obligatorie la partaj. Vorbim de 69 de milioane de euro. Adica 3% din averea omului de afaceri. Miercuri dupa-amiaza, magistratii au hotarat amanarea deciziei, pana pe data de 20 martie.

Miercuri dupa-amiaza, magistratii judecatoriei sectorului 1 au hotarat sa mamane pana pe 20 martie o pronuntare in legatura cu acest subiect, extrem de delicat. Asta pentru ca, pana atunci, Dana Patriciu, dar si reprezentantii sotului ei vor trebui sa prezinte magistratilor documente contabile, prin care sa fie justificate veniturile din ultimii doi ani, precum si alte documente privind toate bunurile pe care cei doi le au impreuna. Este vorva de imobile, terenuri si orice alt bun care poate forma o masa de partaj pentru un viitor proces de partaj.

Toate acestea trebuie sa fie aduse la Judecatorie si, evident, abia atunci vor putea magistratii sa hotarasca daca, intr-adevar, Dana Patriciu are un venit mai mic de 500 de lei pe luna, asa cum cere legea, pentru ca scutirea de taxa de timbru sa fie aplicabila. De asemenea, de la statul roman ea nu ar putea primi mai mult de douasprezece salarii minime, brute, adica aproximativ 9.000 de lei.

Ford va plati penalitati de 14,1 milioane de euro statului roman din cauza ca nu a respectat contractul de privatizare... Job-ul la care viseaza tinerii romani: insotitor de bord!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x