Antena Căutare

Ultima provocare în rândul părinților: felia de brânză topită pe fața copiilor. Care este adevărul din spatele provocării

După cum aţi observat, părinţii aruncă. felii de brânză topită în direcţia bebeluşilor lor. Mai exact, încearcă să le lipească felia de faţă. Copiii sunt surprinşi, se enervează, plâng.

O nouă provocare pe internet face victime în rândul copiilor! Care este secretul filmulețelor în care mamele aruncă pe fața copiilor, felii de brânză topită

Ultima provocare a părinților pe internet este felia de brânză topită! În ultimele zile, internetul a fost împânzit de filmulețe în care părinții aruncă cu felii de brânză topită de fețele copiilor. Deși cei mici sunt vizibili deranjați de acest gest care le creează disconfort, părinții par să se distreze copios pe seama celor mici.

Aceste imagini au devenit virale pe internet și din ce în ce mai multe mămici au acceptat provocarea, testându-le reacțiile celor mici, dar și adulților.

Provocarea a fost lansată pe 26 februarie, atunci când Charles Amara din Macomb a postat un video pe Facebook în timp ce arunca către fetița ei o bucată de brânză topită procesată care s-a lipit pe fața copilașului.

Videoclipul a explodat cu 2 zile mai târziu, când același videoclip a fost postat pe Twitter de @unclehxlmes.

Când a observat cât de popular a devenit, utilizatorul a șters filmarea de pe Twitter, deoarece nu îi aparținea și nu urmărea ceea ce s-a întâmplat, să devină virală.

Mama responsabilă pentru noul trend, a declarat că intenția videoclipului a fost să arate cât de lipicioasă este brânza topită și a ridicat un semn de întrebare despre beneficiile ei.

Meteorologii, anunț de ultimă oră! 12 județe, sub cod galben de vânt puternic, în următoarele ore! Zonele afectate... Părinții din Vaslui, găsiți inconștienți în casă, erau drogați cu canabis. Familia îi aștepta la petrecerea de botez a b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x