RATB cumpara un sistem de monitorizare de 760.000 de euro

RATB cumpara un sistem de monitorizare prin care 1.000 de autobuze si 100 de troleibuze vor fi urmarite online in traseu si dirijate in functie de trafic, costurile fiind de 760.000 de euro."Investitia in acest sistem, in cuantum de 760.000 de euro, are un dublu impact: creste calitatea transportului public, dar ne ajuta sa realizam si o economie substantiala.

Sistemul de monitorizare si control al traficului in timp real ce va fi achizitionat de RATB este compus din echipamente de dirijare, dispecerizare si monitorizare a parametrilor vehiculelor, precum si din dispozitive de comunicatie intre personalul de bord si dispeceri. Acesta va gestiona problemele de ritmicitate aparute pe liniile de transport in comun.

Achizitionarea noului sistem de monitorizare si control al traficului va permite imbunatatirea circulatiei vehiculelor RATB, deoarece aceasta va fi adaptata conditiilor de trafic actuale"

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri