Record mondial la Timișoara. Aproximativ 6.300 de oameni au aprins leduri simultan.

În cinstea împlinirii a 135 de ani de când devenea primul oraş din Europa cu iluminat public electric, capitala Banatului a fost luminată. în încercarea unui nou record. Nu mai puţin de 6288 de oameni au aprins leduri simultan.

În cinstea împlinirii a 135 de ani de când devenea primul oraş din Europa cu iluminat public electric, capitala Banatului a fost luminată. în încercarea unui nou record. Nu mai puţin de 6288 de oameni au aprins leduri simultan.

Doar 15 secunde, atât au avut la dispoziţie să-şi aprindă brăţările, oamenii care au venit în Piaţa Consiliului Europei din Timişoara pentru a-şi înscrie oraşul în Cartea Recordurilor. Provocarea lor: să ţină cele mai multe leduri aprinse simultan, vreodată, într-un spaţiu limitat.

„Timp de 5 minute ele trebuie să fie aprinse. Judecătorul de la Guinness Book va fi printre dumneavoastră!”

Şi a fost mobilizare generală. Mii de leduri aprinse au luminat Timişoara pentru noul record mondial, la 135 de ani de când oraşul de pe Bega devenea primul din Europa care beneficia de iluminat public electric.

„Timişoara a fost primul oraş iluminat electric şi este normal să fim în Cartea Recordurilor.”

În total, 6288 de oameni au participat la misiunea care a doborât recordul actual deţinut de India cu doar puţin peste 3000 de leduri aprinse. O comisie specială a Guinness World Records va anunţa astăzi dacă rezultatul ţimişorenilor va fi omologat.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri