Antena Căutare

Record mondial la Timișoara. Aproximativ 6.300 de oameni au aprins leduri simultan.

În cinstea împlinirii a 135 de ani de când devenea primul oraş din Europa cu iluminat public electric, capitala Banatului a fost luminată. în încercarea unui nou record. Nu mai puţin de 6288 de oameni au aprins leduri simultan.

În cinstea împlinirii a 135 de ani de când devenea primul oraş din Europa cu iluminat public electric, capitala Banatului a fost luminată. în încercarea unui nou record. Nu mai puţin de 6288 de oameni au aprins leduri simultan.

Doar 15 secunde, atât au avut la dispoziţie să-şi aprindă brăţările, oamenii care au venit în Piaţa Consiliului Europei din Timişoara pentru a-şi înscrie oraşul în Cartea Recordurilor. Provocarea lor: să ţină cele mai multe leduri aprinse simultan, vreodată, într-un spaţiu limitat.

„Timp de 5 minute ele trebuie să fie aprinse. Judecătorul de la Guinness Book va fi printre dumneavoastră!”

Şi a fost mobilizare generală. Mii de leduri aprinse au luminat Timişoara pentru noul record mondial, la 135 de ani de când oraşul de pe Bega devenea primul din Europa care beneficia de iluminat public electric.

„Timişoara a fost primul oraş iluminat electric şi este normal să fim în Cartea Recordurilor.”

În total, 6288 de oameni au participat la misiunea care a doborât recordul actual deţinut de India cu doar puţin peste 3000 de leduri aprinse. O comisie specială a Guinness World Records va anunţa astăzi dacă rezultatul ţimişorenilor va fi omologat.

Panică printre turiştii campaţi în zonă Valea Cerbului din Buşteni! Șapte urși au venit în căutare de hrană... Un veteran din Al Doilea Război Mondial este cel mai bătrân scafandru. „Refuz să accept faptul că îmbătrânesc”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x