Antena Căutare

Tragedie în lumea televiziunii române! Regizorul Tudor Axinte a murit în urma unui accident rutier! În incindent și-a pierdut viața și soția lui!

Un accident grav s-a produs ieri după-amiază între o mașină și o motocicletă în comuna Probota din județul Iași. Persoanele care se aflau pe motocicletă au murit pe loc. Din primele cercetări alte patru persoane au fost rănite.

Un accident grav s-a produs ieri după-amiază între o mașină și o motocicletă în comuna Probota din județul Iași. Persoanele care se aflau pe motocicletă au murit pe loc. Din primele cercetări alte patru persoane au fost rănite.

Două persoane au murit și alte patru au fost rănite grav în urma coliziunii dintre o motocicletă și un autoturism marca Volkswagen Passat. Accidentul rutier s-a produs pe raza satului Bâlteni din comuna Probota, județul Iași. Din primele cercetări a reieșit că persoanele care se aflau pe motocicletă au decedat. Este vorba de regizorul TVR Iași Tudor Axinte și soția sa, conform bzi.ro.

Şcoală din Timiş cuprinsă de incendiu, după un trăsnet... În ultima săptămână, un bufet de pe litoral a fost închis, unui fast-food i-a fost suspendată activitatea, iar 24 de uni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x