Antena Căutare

Resita: Calugarii au blocat un drum de acces catre oras

Cativa calugari din Resita au uitat de cele sfinte si le-au blocat drumul localnicilor dintr-un cartier marginas al orasului, pe motiv ca drumul este pe terenul manastirii. Initial, fetele bisericesti au instalat o bariera care se ridica numai contra cost. Acum nu mai vor nici bani, asa ca au sapat un sant de-a latul drumului.


Calugarii au ridicat manastirea cu ajutorul localnicilor. O data terminate lucrarile, fetele bisericesti si-au intors fata de la cei ce i-au ajutat.

Localnicii ii acuza pe calugari ca nu le-au permis sa mearga la cimitir. Mai mult, oamenii spun ca in timpul iernii nu au putut cobori in oras, pentru aprovizionare.

In timp ce localnicii spun ca drumul exista de mai bine de 20 de ani, staretul manastirii spune ca drumul este construit de el. Asa ca poate dispune cum vrea de proprietatea lui.

Reprezentantii primariei spun insa ca lucrurile nu stau chiar asa cum spune staretul. Drumul figureaza in actele lor ca si drum comunal. Asa ca spun ca vor media negocierile intre reprezentantii manastirii si localnici.

Weekend: Cod Galben de ploi si vijelii in toata tara!... Cod galben de ploi in 36 de judete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x