Antena Căutare

Rezultate BAC 2020. Notele la Bacalaureat au fost afișate fără numele elevilor, pe edu.ro. Cum se depun contestațiile

Rezultatele examenului de Bac 2020 au fost afișate pe portalul oficial bacalaureat.edu.ro. Notele la Bacalaureat sunt publicate fără numele elevilor, în format anonimizat. Cum se depun contestațiile și ce trebuie să știe elevii despre folosirea codului unic primit la finalul probelor.

Rezultate BAC 2020. Notele la Bacalaureat au fost afișate fără numele elevilor, pe edu.ro. Cum se depun contestațiile Galerie
Rezultate BAC 2020 edu.ro. Notele la Bacalaureat, afișate fără numele elevilor | Hepta

Update. Rezultate BAC 2020 pe județe. Notele de la Bacalaureat, afișate pe bacalaureat.edu.ro! Notele, disponibile AICI! Elevii trebuie să știe că ulterior aflării notelor obținute la examen, contestaţiile vor putea fi depuse de pe 30 iunie, la ora 16 și până în 1 iulie, la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în 5 iulie.

Știre inițială:

Update. Elevii din toată țara așteaptă rezultatele examenelor de Bacalaureat 2020. Notele vor fi făcute publice pe bacalaureat.edu.ro și la avizierele școlilor, fără nume și prenume, ci doar un un cod unic, pe baza cărora absolvenții de liceu își pot afla media.

Rezultatele la Bac 2020 sunt aşteptate marţi, până în ora 12:00 și vor fi disponibile și pe A1.ro. Vezi notele la Bacalaureat AICI!

Rezultate BAC 2020. Notele la Bacalaureat au fost afișate fără numele elevilor, pe edu.ro. Cum se depun contestațiile

*Rezultatele vor fi afișate pe edu.ro pe județe, dar fără numele elevilor

Rezultate BAC 2020, afișate pe edu.ro în sistem anonimizat, fără numele elevilor

Conform calendarului anunţat de Ministerul Educaţiei, marţi, 30 iunie, până la ora 12.00, vor fi publicate rezultatele elevilor la BAC, obţinute în urma susţinerii examenelor naţionale, cu anonimizarea numelui şi a prenumelui, anonimizarea fiind o premieră a acestui examen, alături de măsurile speciale determinate de pandemia de COVID-19.

Citește și:

Rezultate Bacalaureat 2020. Notele la BAC, afișate pe Edu.ro

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ:

- recunoaşterea/echivalarea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;

- susţinerea tuturor probelor scrise şi obţinerea notei 5 (cel puţin) la fiecare dintre acestea

- obţinerea mediei 6 (cel puţin) la probele scrise

CUM SE DEPUN CONTESTAȚIILE DUPĂ AFIȘAREA REZULTATELOR LA BAC 2020

Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic, în 30 iunie, în intervalul orar 16:00 - 19:00, şi în 1 iulie, în intervalul orar 8:00 - 12:00. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit electronic şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

Citește și:

„Zoe era paraşută! O interesau banii, ca boarfele din ziua de azi”. Top perle, la Bacalaureat 2020, la Limba și literatura română

Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.

Pentru susţinerea probelor scrise s-au înscris aproximativ 155.500 candidaţi, dintre care aproximativ 123.800 candidaţi din promoţia curentă, respectiv 31.800 candidaţi din promoţiile anterioare.

Rezultatele finale vor fi anunţate în 5 iulie.

RATA DE PROMOVABILITATE LA BACALAUREAT ÎN 2019

Anul trecut, rata de promovare a examenului de bacalaureat, incluzând şi elevii proveniţi din promoţiile anterioare, a fost de 67,2%, iar pentru elevii din promoţia 2019, aceasta a fost 73,7%, devenind după contestaţii 75,5%. De asemenea, după contestaţii numărul elevilor care au obţinut media 10 a crescut de la 177 la 224.

Horoscopul lunii iulie 2020. Schimbări majore!! Totul despre bani, dragoste și sănătate... O elevă premiantă a suferit un șoc când și-a primit nota la Evaluarea Națională: „I-au dat pastile de calmare. Făcuse se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x