Antena Căutare

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. Cum se depune corect contestația! Detaliile pe care nu ți le va spune NIMENI!

După publicarea notelor obținute la Evaluare Națională 2018, elevii pot depune contestație dacă nu sunt mulțumiți de notele obținute. Contestațiile se pot depunde în intervalul orar 14:00 – 19:00.

După publicarea notelor obținute la Evaluare Națională 2018, elevii pot depune contestație dacă nu sunt mulțumiți de notele obținute. Contestațiile se pot depunde în intervalul orar 14:00 – 19:00.

Pentru a depune contestaţie pentru nota la Evaluarea Naţională, elevii trebuie să completeze o cerere adresată preşedintelui comisiei de contestaţii în care vor cere reexaminarea lucrării.

Candidatul major şi părinţii/reprezentanţii legali ai candidatului minor pot solicita comisiei judeţene/a municipiului Bucureşti de organizare a evaluării naţionale să vadă lucrarea/lucrările proprie/proprii a/ale propriului copil numai după afişarea rezultatelor finale după contestaţii.

La vizualizarea lucrării/lucrărilor, candidatul minor trebuie să fie însoţit obligatoriu de un părinte/reprezentant legal.

În procesul de evaluare iniţială a lucrărilor scrise şi de rezolvare a contestaţiilor, în cazul în care diferenţa dintre notele celor doi evaluatori este de cel mult 0,50 puncte, notele obţinute se trec, pe fiecare lucrare în parte, cu cerneală roşie, de către profesorii evaluatori, după ce este verificată concordanţa cu borderourile individuale, şi se semnează de aceştia.

Nota finală se trece pe lucrare, în prezenţa profesorilor evaluatori, de către preşedintele comisiei. Preşedintele comisiei calculează nota finală, ca medie aritmetică cu două zecimale a notelor acordate de evaluatori, fără rotunjire şi semnează.

Rezultatele finale pentru Evaluare Națională 2018 vor fi afişate sâmbătă, 23 iunie. La sesiunea din acest an s-au înscris peste 150.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a, potrivit Minsterului Educației.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. Cum se depune corect contestația! Detaliile pe care nu ți le va spune NIMENI!

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO.Notele au fost afișate astăzi, la ora 12:00, iar după afişarea notelor la Evaluarea Naţională 2018 urmează contestațiile.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. Tot pe 19 iunie, elevii au la dispoziţie câteva ore, adică până la ora 19:00, pentru a depune contestaţii. Astfel, vă prezentăm mai jos procedura prin care se poate face contestație la rezultatele de la Evaluarea Națională 2018.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. Pentru a depune contestaţie pentru nota la Evaluarea Naţională, elevii trebuie să completeze o cerere adresată preşedintelui comisiei de contestaţii în care vor cere reexaminarea lucrării.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. Potrivit metodologiei, constațiile scrise se depun și se înregistreaza la unitatea de învațământ, în perioada prevazută de calendarul Evaluării Naționale. Constațiile depuse sunt apoi înregistrare de președintele comisiei, alături de un alt membru al comisiei. Ulterior, sunt centralizate contestațiile, iar notele inițiale sunt secretizate.

Evaluare Națională 2018. Județele fără nicio medie de 10, rezultate îngrijorătoare... Evaluare Națională 2018. Iată care sunt cele 5 județe în care s-au obținut cele mai multe medii de 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x