Antena Căutare

România, 2016. Urletele și înjurăturile unei învățătoare de clasa I, înregistrate în timpul orelor: "Duceţi-vă naibii! Băi, sunteti proşti cu P mare!"

Tot mai multe cazuri de agresiune fizică și verbală ies la iveală în școlile din România. O învățătoare de la o școală din județul Neamț a fost înregistrată la clasa I în timp ce le adresa elevilor injurii și amenințări.

România, 2016. Urletele și înjurăturile unei învățătoare de clasa I, înregistrate în timpul orelor: "Duceţi-vă naibii! Băi, sunteti proşti cu P mare!"
| ziarulderoman.ro

Tot mai multe cazuri de agresiune fizică și verbală ies la iveală în școlile din România. O învățătoare de la o școală din județul Neamț a fost înregistrată la clasa I în timp ce le adresa elevilor injurii și amenințări. Cazul a fost preluat de Inspectoratul General Județean, care a propus cercetarea disciplinară a cadrului didactic.

Învățătoarea de la Școala 'Carmen Sylva' din comuna Horia, înregistrată în timp ce amenința și jignea un elev de clasa întâi, va fi cercetată disciplinar de conducerea școlii, a declarat, luni, pentru AGERPRES, profesorul Viorel Stan, inspectorul școlar general al județului.

El a explicat că învățătoarea este angajată a școlii și că doar conducerea unității poate lua măsuri împotriva ei. Inspectoratul Școlar poate interveni doar dacă se va hotărî o sancțiune și învățătoarea o va contesta la ISJ.

Stan a adăugat că învățătoarea nu a recunoscut, în discuțiile cu reprezentanții ISJ Neamț, că ar fi amenințat copilul. 'Am ascultat și eu odată acea înregistrare și m-am îngrozit', a spus inspectorul școlar general al județului.

Învățătoarea Ana Verde, de la clasa întâi a Școlii 'Carmen Sylva' din comuna Horia, a fost înregistrată de mai multe ori cu un reportofon, pus de un părinte în haina copilului său, în timp ce amenință, jignește și chiar înjură copiii:

„Mai taci o dată, că te ia mama dracului!! Tu n-ai auzit ce-am pus eu? Tu faci aici ce zic eu!"

„Dacă nu ai răbdare, vin la tine şi te strâng de gat, acuma, că nu mai pot!"

„Băi, sunteti proşti cu P mare! Pe primul rând trebuia să scrieţi MA-MA. El a scris U-ANA! O cheamă Oana, cu O!”

„Faci ce zic eu, că nici eu nu fac ce vreau eu, că dacă aş face ce vreau eu, ori te-aş omorî pe tine, ori n-aş mai veni în clasa asta”.

„Jumătate de clasă nu-i atentă la mine, da' duceţi-vă naibii! Băi, în timp ce vorbesc urât, taci!"

„Ridici capul aşa, la mine la tablă!”

Cel mai amuzant preot al românilor uimește din nou! Cum stă treaba cu postul, de fapt! „E un mod de-a refuza să te prost... 14 martie 1879: S-a născut fizicianul Albert Einstein, descoperitorul teoriei relativității. Ce evenimente importante au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x