Antena Căutare

ROMÂNIA A IEŞIT ÎN STRADĂ! Peste 2.000 de oameni protestează la Ploieşti

Peste 2.000 de oameni au ieşit în stradă la Ploieşti într-un marş de solidaritate cu evenimentele tragice petrecute în clubul Colectiv din Bucureşti.

ROMÂNIA A IEŞIT ÎN STRADĂ! Peste 2.000 de oameni protestează la Ploieşti
| Facebook Observatorul Prahovean

Peste 2.000 de oameni au ieşit în stradă la Ploieşti într-un marş de solidaritate cu evenimentele tragice petrecute în clubul Colectiv din Bucureşti. Tinerii s-au strâns în apropierea Palatului Administrativ din Ploiești, de unde au plecat într-un marş al tăcerii pe distanţa centru-Parcul Mihai Viteazu.

Întreaga acţiune a fost promovată pe reţele de socializare de către un tânăr licean de 18 ani, Alexandru Niţă şi, pentru prima dată în ultimii ani, numărul participanţilor depăşeşte orice aşteptare.

În semn de respect, solidaritate, dar şi din dorinţa de mai bine, elevi ai liceelor din Ploieşti, studenţi de la UPG, dar şi adulţi s-au strâns începând cu ora 18,00 în zona centrală din Ploieşti de unde au plecat într-un marş mut spre piaţa Mihai Viteazu, notează şi observatorulph.ro.

Protestul se doreşte a fi un semnal la adresa autorităţile, dar şi dovada de solidaritate cu victimele incendiului din clubul bucureştean, în care 32 de tineri şi-au pierdut viaţa, după cum anunţă Antena 3.

GALERIE FOTO: MITINGUL DIN BUCUREŞTI IA AMPLOARE! MII DE OAMENI VIN ÎN STRADĂ

Duminică, peste 10.000 de oameni au mers de la Universitate spre clubul Colectiv, într-un marş al durerii pentru cei care au căzut victime incendiului devastator din Bucureşti. Marţi, peste 15.000 de oameni au ieşit iar în centrul Capitalei pentru a protesta împotriva autorităţilor.

Protestatarii au plecat din Piaţa Victoriei şi se îndreaptă spre Piaţa Revoluţiei, la sediul Ministerului de Interne. De acolo, cel mai probabil vor pleca spre Primăria Sectorului 4. Se strigă numele eroilor răpuşi de flăcări şi se cer demisii. Totul pentru ca infernul de la Colectiv să nu se mai repete niciodată.

Galerie FOTO: Mitingul din Bucureşti a luat amploare! Peste 15.000 de oameni şi-au strigat nemulţumirile pe străzile din... Protest Colectiv. Aplauze ale manifestanților pentru pompieri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x