Antena Căutare

România a înghețat în luna martie! O barză, complet acoperită de zăpadă, a impresionat sute de internauți

România a înghețat în ultimele ore. Ploaia înghețată, ninsorile, dar și temperaturile scăzute care au afectat mai multe regiuni din țară le-au dat bătăi de cap nu doar șoferilor, ci și... unei berze

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, o barză sosită în cuibul ei din Cărpiniș, județul Timiș, a avut parte de momente dificile, întrucât temperaturile sub zero grade i-au dat bătăi de cap. Astfel, se poate observa cum aceasta era acoperită de zăpadă, în bătăia vântului.

Mai mulți internauți s-au arătat îngrijorați de starea acesteia, mulți dintre aceștia întrebându-se dacă va rezista vremii potrivnice.

Cum va fi vremea astăzi

Vremea va rămâne deosebit de rece, iar cerul va fi mai mult noros. Vor fi precipitaţii pe arii extinse ziua, când în sud-est se vor înregistra şi cantităţi de apă mai importante, şi pe spaţii mici noaptea, în general slabe, mai ales în est. Precipitaţiile vor fi mixte în extremităţile de sud-est şi sud-vest ale teritoriului, unde pe arii restrânse se va forma polei şi mai ales sub formă de ninsoare în rest. În Muntenia, Dobrogea şi pe crestele montane vântul va avea intensificări şi local ninsoarea va fi viscolită. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -5 şi 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 şi 1 grad. Spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă, îndeosebi în regiunile sudice.

Se dau BURSE consistente pentru elevi. Care este condiţia obligatorie pentru a o primi... Haos în Aeroportul Otopeni! Întârzieri de până la 50 de minute la decolare, în cazul mai multor avioane! Traficul aerian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x