Antena Căutare

Nu se mai opresc! România, lovită de două cutremure, în interval de câteva ore! 

România s-a cutremurat joi, de două ori, într-un interval de doar câteva ore, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica-Pământului. 

România s-a cutremurat joi, de două ori, într-un interval de doar câteva ore, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica-Pământului.

Primul cutremur s-a înregistrat la ora 13:37, a fost localizat în județul Vrancea, dar la o adâncime de 98 de kilometri. Acesta avut o magnitudine de 2.8 pe scara Richter.

Ulterior, tot în județul Vrancea, la ora 19:37, a mai avut loc un seism ce a avut o magnitudine de 2,6 pe scara Richter, fiind localizat la adâncimea 128 de kilometri. Acesta este cel de-al doilea cutremur înregistrat în șase ore, arată site-ul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Duminca trecută, pe 7 octombrie, în interval de doar câteva ore. Cele șapte cutremure s-au înregistrat în ziua de duminică, începând cu ora 05:50. Atunci a avut loc primul seism, care a avut magnitudinea de 2,5 și s-a produs în județul Covasna.

Ultimul seism a avut loc în județul Ialomița și s-a produs la ora 20:29, având magnitudinea de 2. de asemenea, alte cinci cutremure au mai avut loc în aceeași zonă, cel mai mare fiind de 2,9. Acesta s-a produs la adâncimea de 9 kilometri, la ora 14:22.

Imagini SCANDALOASE! Un profesor de muzică din Constanța prins în timp ce se uita la elevele care se dezbracă!... E oficial! Se dau bani de la stat! Cine sunt românii care pot primi sume de până la 40.000 de lei! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x