Antena Căutare

Romanul care nu vede, nu vorbeste si nu aude si-a lansat carte autobiografica!!!

Clujeanul Vasile Adamescu (68 de ani), singurul roman care poate sa comunice desi este orb, surd si mut (demutizat) de la varsta de doi ani, si-a lansat la Biblioteca Judeţeană din Cluj-Napoca prima sa carte. Volumul este unul biografic. Adamescu s-a exprimat, cu ajutorul unui traducator, ca va urma si al doilea tom si ca are de gand la varsta sa sa faca si doctoratul.

Conform cotidianului "Adevarul", Vasile Adamescu reprezintă primul caz de demutizare al Scolii pentru Nevazatori din Cluj-Napoca. Pe glob exista numai 20 de astfel de cazuri.
Cand spunea cuvantul “apa”, educatoarea Florica Sandu de la Scoala pentru Nevazatori din Cluj-Napoca ii baga mainile in apa pentru ca Vasilica sa inteleaga ce e apa. Iar ca sa cunoasca semnificatia cuvantului „cadavru”, Adamescu a fost dus la morga sa atinga un cadavru si asa a aflat ca un cadavru este ceva rece si inert. Afla AICI detalii despre viata sa!

Romania ar putea participa la misiunea militara a Uniunii Europene in Mali... Timisoara: O fetita a fost ranita intr-o gradinita de un calorifer ce s-a rupt din perete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x