Antena Căutare

Salvatorii caută un copil dispărut în mare. Prietenul lui se zbate între viaţă şi moarte la spital

De mai bine de 24 de ore salvatorii caută un copil care a dispărut în mare. Un altul a fost transportat, în stare gravă, la spital. Amândoi s-au aventurat în valuri, ignorând toate avertismentele. Alte 7 persoane au fost la un pas de înec pentru că au făcut acelaşi lucru. Din cauza valurilor mari şi a curenţilor puternici, steagul roşu, care interzice scăldatul, a fost arborat în staţiunile din sudul litoralului.

Au trecut mai bine de 24 de ore de când un copil de 12 ani a dispărut în apele agitate ale mării. Este căutat de salvamari şi scafandri cu ajutorul ambarcaţiunilor Garzii de Coastă şi chiar cu un elicopter. Însă din cauza curenţilor puternici, salvatorii au o misiune dificilă. Sub ochii părinţilor, căutarile se desfăşoară fără niciun rezultat.

Alerta s-a dat ieri, în jurul orei 16:00, când un apel la 112 a sesizat că pe plajă, în dreptul hotelului Flora, din Mamaia, două persoane sunt în pericol de înec.

Patru au intrat în apă, doi au reuşit să iasă la timp, iar al treilea a fost scos de salvamari şi este în stare gravă la spital. Pentru al patrulea, şansele de a fi găsit în viaţă scad cu fiecare minut care trece.

Situație alarmantă! Sunt aproape 1200 de cazuri noi de infectări cu Covid în ultimele trei zile

Copilul de 12 ani era sportiv la un club din Constanţa. Antrenorii sunt în stare de şoc.

Azi, tot în staţiunea Mamaia, o fată de 11 ani a fost salvată de la înec, iar în Venus, o mamă şi trei copii au fost scoşi în ultima clipă din apă. Din cauza valurilor mari şi a curenţilor puternici, steagul roşu, care interzice scăldatul, a fost arborat în staţiunile din sudul litoralului.

Însă nu doar marea îşi cere tributul. O fetiţă de cinci ani din judeţul Sibiu este căutată de 3 zile în apele râului Cibin.

Iar un tânăr din Iaşi a fost scos fără suflare de scafandri după ce a vrut să se răcorească într-un iaz de la marginea oraşului.

Situație alarmantă! Sunt aproape 1200 de cazuri noi de infectări cu Covid în ultimele trei zile... Imagini fabuloase! A apărut pe cer curcubeul roșu, un fenomen rar și spectaculos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x