Antena Căutare

Scandal-monstru la Harvard: 125 de studenti au fost prinsi copiind

Un scandal monstru starneste o furtuna fara precedent in elita invatamantului universitar mondial. O ancheta de amploare a fost declansata la Harvard, unde 125 de studenti au fost prinsi copiind. Toti, la acelasi examen. Potrivit presei americane, e cel mai mare scandal de acest gen din istoria prestigioasei universitati.

“Nu cred! Mai ales ca sunt atatia studenti implicati, nu!” - aceasta este reactia tinerilor americani, cand au auzit ca la Harvard s-a copiat la un examen. Si devin si mai neincrezatori cand afla ca 125 de studenti au trisat. Reprezentantii Universitatii Harvard sunt, in schimb, dezgustati si spun ca au fost facuti de rusine.

Desi nu exista o confirmare oficiala, se pare ca trisorii au facut isprava la cursul introductiv despre Congresul american. Cei 125 reprezentau mai mult de jumatate din studentii prezenti la examenul final din primavara. Potrivit presei, au copiat fie in mod clasic, cu fituici ori inspirandu-se la unul de la celalalt, fie au facut apel la tehnologia de ultima ora, adica la gadgeturi.

In incercarea disperata de a pastra nepatata imaginea universitatii, conducerea de la Harvard cauta sa-i sanctioneze pe vinovati. De cealalta parte, incearca sa tina presa cat mai departe de acest scandal, mai ales ca toata America vorbeste despre el.

Toti cei 125 de studenti sunt acum anchetati. Pedeapsa maxima ar fi excluderea din Universitate, timp de un an.

Zboruri anulate pe Otopeni. O companie aeriana a intrat in greva... SPECIAL: Incidente la nunta Elenei Basescu! Presedintele statului, huiduit de protestatari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x