Căutare Live

Scandal uriaş, într-o măcelărie din Ploieşti! Un bărbat s-a răzbunat pe angajate, după ce ar fi primit șorici spălat cu detergent: "De ce îmi vinzi aşa ceva? Păcăliţi lumea"

Un client a făcut un scandal uriaş, într-o măcelărie din Ploieşti. Le-a acuzat pe angajate că vând carne stricată, spălată cu detergent.

Un client a făcut un scandal uriaş, într-o măcelărie din Ploieşti. Le-a acuzat pe angajate că vând carne stricată, spălată cu detergent.

Apoi a aruncat marfa pe tejghea şi şi-a cerut banii înapoi. Scenele au fost filmate. Iar bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii publice. Patronul magazinului e hotărât să demonteze acuzaţiile. Aşa că le-a oferit autorităţilor probe din fiecare produs.

Extrem de agresiv, bărbatul sparge o casă de marcat, aruncă produsul cumpărat spre angajate şi chiar se năpusteşte asupra lor. Le acuză că ar fi spălat şoriciul cu detergent de haine.

Imaginile, filmate de un amic al clientului, au fost postate pe internet, iar autorităţile s-au autosesizat. O echipă de specialişti a mers în control la magazin. Inspectorii au stabilit că produsele sunt ţinute în condiţii corespunzătoare, dar au trimis probe din carne la analize amănunţite.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Tragediile se țin lanț! Un nou accident cu români, în Ungaria: două persoane au murit și alte patru sunt rănite...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri