Antena Căutare

Scandal uriaş, într-o măcelărie din Ploieşti! Un bărbat s-a răzbunat pe angajate, după ce ar fi primit șorici spălat cu detergent: "De ce îmi vinzi aşa ceva? Păcăliţi lumea"

Un client a făcut un scandal uriaş, într-o măcelărie din Ploieşti. Le-a acuzat pe angajate că vând carne stricată, spălată cu detergent.

Un client a făcut un scandal uriaş, într-o măcelărie din Ploieşti. Le-a acuzat pe angajate că vând carne stricată, spălată cu detergent.

Apoi a aruncat marfa pe tejghea şi şi-a cerut banii înapoi. Scenele au fost filmate. Iar bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii publice. Patronul magazinului e hotărât să demonteze acuzaţiile. Aşa că le-a oferit autorităţilor probe din fiecare produs.

Extrem de agresiv, bărbatul sparge o casă de marcat, aruncă produsul cumpărat spre angajate şi chiar se năpusteşte asupra lor. Le acuză că ar fi spălat şoriciul cu detergent de haine.

Imaginile, filmate de un amic al clientului, au fost postate pe internet, iar autorităţile s-au autosesizat. O echipă de specialişti a mers în control la magazin. Inspectorii au stabilit că produsele sunt ţinute în condiţii corespunzătoare, dar au trimis probe din carne la analize amănunţite.

O tânără de 21 de ani a fost călcată intenţionat cu maşina de fostul iubit, într-o localitate din județul Prahova... Singura zodie feminină care este pansament pentru sufletul bărbaților. Toți și-o doresc alături!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x