Antena Căutare

Scenariu clasic in Suceava: Mai multe TIR-uri au ramas blocate pe E85, dupa un viscol puternic

Dupa o zi furtunoasa la malul Marii Negre, intemperiile s-au mutat in nord-estul tarii. Cei de acolo au avut de furca atat cu vremea rece, cat si cu viscolul. Iesirea din Suceava, pe Drumul European 85, a fost o adevarata aventura pentru soferi. Zapada viscolita pe o portiune de cativa kilometri a oprit din drum mai multe TIR-uri si a ingreunat traficul autoturismelor. Ca sa poata elibera soseaua, politistii au fost nevoiti sa ceara tractarea masinile de mare tonaj.

Viscolul s-a abatut cel mai tare in dreptul localitatii sucevene Balcauti. Soferii de pe zeci de TIR-uri s-au trezit, parca din senin, in plina iarna si putini au reusit sa-si continue drumul spre Punctul de Trecere a Frontierei Siret. Pe restul au incercat sa-i ajute Politistii si angajatii firmei responsabile cu deszapezirea.

In lipsa altor alternative, politistii au preferat sa traga pe dreapta autovechiculele de mare tonaj. Autoturismele, in schimb, au fost dirijate pe portiunile de drum curatate.

“Se pare ca iarna ne-a laut, din nou, pe nepregatite. Pe DN2, intre localitatile Ratos si Siret s-a creat un blocaj datorita zapezii adunate pe carosabil de vantul foarte puternic, s-a intervenit cu patru echipaje de politie, care au oprit traficul greu dinspre Siret spre Suceava”, a declarat Mihai Gabinat – seful Serviciului de Politie Rutiera Suceava.

Probleme au fost si in capatul celalalt al judetului, in Pasul Tihuta. Sase utilaje din judetul Bistrita-Nasaud au actionat ore intregi ca sa curete drumul.

Meteorologii nu au vesti bune nici pentru urmatoarea perioada. Noptile vor fi extrem de geroase, cu temperaturi care vor scadea pana la minus 9 grade Celsius. Sunt anuntate ninsori si viscol, in special la munte.

Cutremur de 4,8 grade pe scara Richter in Marea Neagra... Bautura, bat-o vina! Un angajat al Judecatoriei Botosani a adormit pe sinele de tramvai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x