Antena Căutare

Scene șocante într-un parc: O elevă i-a pus un cercel în limbă, cu o seringă, unei colege, sub ochii îngroziți ai trecătorilor (VIDEO)

O elevã i-a pus un cercel în limbã, cu ajutorul unei seringi, unei colege, în parc, sub privirile îngrozite ale trecãtorilor. S-a întâmplat în Huși, ziua în amiaza mare, iar imaginile au ajuns pe internet.

O elevã i-a pus un cercel în limbã, cu ajutorul unei seringi, unei colege, în parc, sub privirile îngrozite ale trecãtorilor. S-a întâmplat în Huși, ziua în amiaza mare, iar imaginile au ajuns pe internet.

Clipul a fost publicat de ziarul local vremeanoua.ro, iar în el apar douã eleve filmate în timp ce una îi pune celeilalte, “pe viu”, un piercing, strãpungându-i brutal limba cu un ac. Totul se petrece în vãzul lumii, iar câtiva colegi filmeazã, amuzati, scena.

“Uitati aici un fenomen, cu piercing-ul în limbã”, spune, distratã, cea care filmeazã.

Pe lângã adolescentii în actiune, se vãd trecând si adulti, însă nimeni nu se opreste sã îi ia la întrebãri, mai scrie publicația citată.

Medicii avertivează asupra riscurilor majore la care se supun tinerii care își aplică astfel de proceduri.

“Şi ne mai mirãm cã vorbim despre hepatitã şi alte boli grave, transmisibile în astfel de condiţii! Sigur cã este grav ceea ce se petrece în imagini. Piercing-urile se pun în saloane şi panã şi acolo existã risc de infecţii, darãmite pe strădã?! Fãrã dezinfectanţi, fãrã mãnusi, fãrã instruire, e revoltãtor ce îi duce mintea sã facã… Rana pe care i-a creat-o la limbã acelei fete se infecteazã cu cantitatea de bacterii din cavitatea bucatã, de pe obiectul acela, de pe mâinile celor care au atins obiectul. Hepatită B şi C, herpesul simplex, sangerãri prelungite, rãni gingivale, etc, toate aceste boli pot fi luate printr-un asemenea gest inconştient. Este neapăratã nevoie că profesorii, diriginţii, dar mai ales pãrintii sã le explice despre asta acestor adolescenţi. Ei nu au minte destulã acum, că sã îşi dea seama singuri la ce riscuri se expun”, a declarat un medic pentru vremeanoua.ro.

Transport în comun gratuit pentru elevii din Ploieşti. Oare și alte orașe vor prelua exemplul?... Mami și tati divorțează! Iată ilustrația care arată ce simte un copil atunci când părinții lui divorțează! Încearcă să n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x