Antena Căutare

SCHIMBĂ DESTINE, DEPINDE DE TINE! O campanie în cadrul căreia oricine poate deveni “prieten” al unui copil care are nevoie de sprijin pentru a merge la școală!

În România, sărăcia în rândul copiilor a atins cote alarmante, iar numărul celor care nu merg la școală crește îngrijorător. Toţi copiii merită şansa unui viitor mai bun, şi doar împreună putem schimba ceva. “DESTINE” este o campanie în cadrul căreia oricine poate deveni “prieten” al unui copil care are nevoie de sprijin pentru a merge la școală.

În România, sărăcia în rândul copiilor a atins cote alarmante, iar numărul celor care nu merg la școală crește îngrijorător. Toţi copiii merită şansa unui viitor mai bun, şi doar împreună putem schimba ceva. “DESTINE” este o campanie în cadrul căreia oricine poate deveni “prieten” al unui copil care are nevoie de sprijin pentru a merge la școală.

Andrei are 10 ani si este elev in clasa a III a în comuna Costești din județul Vaslui, și are rezultate excelente le învățătură. Este pasionat de muzica folclorică și are un talent înnăscut pe care mama sa l-a descoperit însă, abia în urmă cu câteva luni. A primit recomandări din partea învățătoarei și a directorului școlii de a-l îndrepta către acest domeniu, iar copilul visează la o carieră în acest sens. Până acum a participat la câteva concursuri și la toate a câștigat premii.

Dar, cum la școala din comună nu există profesor de canto, Andrei trebuie să facă trei drumuri pe săptămână până la Vaslui pentru a lua lecții de canto și teorie muzicală la Palatul Copiilor. Din păcate însă, situația materială a familiei este precară, iar toate aceste drumuri sunt extrem de costisitoare. Familia este compusă din 3 membri, mama și doi băieți. Tatăl i-a abandonat după mama s-a îmbolnăvit de cancer mamar în anul 2014. Femeia face sacrificii uriașe, doar pentru costumul popular al lui Andrei a împrumutat 800 de lei, pensia ei de boală fiind de 500 lei. Tot ce își dorește Andrei este să-și poată urma visul și ca mama sa să se facă bine. Cei care vor să-i devină PRIETENI se pot înscrie pe site-ul campaniadestine.ro și, de asemenea, pot face donații în contul alocat special alocat. Campania "Destine" este un demers al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

DELIR MISTIC? Zeci de credincioşi, la Arhiepiscopia din Alba-Iulia, pentru a-l sprijini pe preotul POMOHACI: „Miluieşte-... A ieșit de la... judecată! Ce a făcut preotul Cristian Pomohaci la ieșirea din Arhiepiscopie. Oamenii care-l așteptau nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x