SCHIMBĂ DESTINE, DEPINDE DE TINE! O campanie în cadrul căreia oricine poate deveni “prieten” al unui copil care are nevoie de sprijin pentru a merge la școală!

În România, sărăcia în rândul copiilor a atins cote alarmante, iar numărul celor care nu merg la școală crește îngrijorător. Toţi copiii merită şansa unui viitor mai bun, şi doar împreună putem schimba ceva. “DESTINE” este o campanie în cadrul căreia oricine poate deveni “prieten” al unui copil care are nevoie de sprijin pentru a merge la școală.

În România, sărăcia în rândul copiilor a atins cote alarmante, iar numărul celor care nu merg la școală crește îngrijorător. Toţi copiii merită şansa unui viitor mai bun, şi doar împreună putem schimba ceva. “DESTINE” este o campanie în cadrul căreia oricine poate deveni “prieten” al unui copil care are nevoie de sprijin pentru a merge la școală.

Andrei are 10 ani si este elev in clasa a III a în comuna Costești din județul Vaslui, și are rezultate excelente le învățătură. Este pasionat de muzica folclorică și are un talent înnăscut pe care mama sa l-a descoperit însă, abia în urmă cu câteva luni. A primit recomandări din partea învățătoarei și a directorului școlii de a-l îndrepta către acest domeniu, iar copilul visează la o carieră în acest sens. Până acum a participat la câteva concursuri și la toate a câștigat premii.

Dar, cum la școala din comună nu există profesor de canto, Andrei trebuie să facă trei drumuri pe săptămână până la Vaslui pentru a lua lecții de canto și teorie muzicală la Palatul Copiilor. Din păcate însă, situația materială a familiei este precară, iar toate aceste drumuri sunt extrem de costisitoare. Familia este compusă din 3 membri, mama și doi băieți. Tatăl i-a abandonat după mama s-a îmbolnăvit de cancer mamar în anul 2014. Femeia face sacrificii uriașe, doar pentru costumul popular al lui Andrei a împrumutat 800 de lei, pensia ei de boală fiind de 500 lei. Tot ce își dorește Andrei este să-și poată urma visul și ca mama sa să se facă bine. Cei care vor să-i devină PRIETENI se pot înscrie pe site-ul campaniadestine.ro și, de asemenea, pot face donații în contul alocat special alocat. Campania "Destine" este un demers al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri