Antena Căutare

Schimbare uriașă la metrou! Călătorii vor beneficia de asigurare civilă! Ce presupune aceasta?

Pare greu de crezut, dar se pare că oficialii de la Metrorex vor să introducă ceea ce se numește „asigurarea civilă pentru pagube”. Odată ce va intra în vigoare, schimbarea va aduce numeroase beneficii pentru toți bucureștenii ce călătoresc cu metroul.

Pare greu de crezut, dar se pare că oficialii de la Metrorex vor să introducă ceea ce se numește „asigurarea civilă pentru pagube”. Odată ce va intra în vigoare, schimbarea va aduce numeroase beneficii pentru toți bucureștenii ce călătoresc cu metroul.

Metrorex informează mass-media în legătură cu asigurarea civilă pentru pagube produse călătorilor în caz de accidente/incidente feroviare.

În ultimul an, polița de asigurare civilă pentru pagube produse călătorilor în caz de accidente/incidente feroviare a constituit o preocupare permanentă a managementului Metrorex, se arată într-un comunicat.

Astfel, în conformitate cu legislația actuală, Metrorex a lansat la finele anului 2015 procedura de angajare a unui expert în domeniul asigurărilor pentru elaborarea unui studiu din care să reiasă posibilele riscuri rezultate din accidente/incidente față de care societatea este vulnerabilă în relația transportator – călător.

Studiul cuprinde, în special, identificarea, descrierea și fundamentarea pe baze de calcul a riscurilor rezultate din călătoria cu metroul, stabilirea ariei de întindere a riscurilor, clasificarea riscurilor identificate din punct de vedere al oportunității asigurării acestora și nu în ultimul rând identificarea și fundamentarea nivelului optim de despăgubire a riscurilor identificate.

Metrorex a lucrat, împreună cu firma specializată contractată, la elaborarea caietului de sarcini și a cerințelor acestuia. Varianta finală a caietului de sarcini a fost supusă atenției Consiliului de Administrație, fiind avizat de către Consiliul Tehnico-Economic în data de 01.11.2016, arată b365.ro.

În momentul de față, se lucrează la documentația de achiziție, urmând ca până la data de 15 noiembrie 2016 să se publice în SEAP anunțul pentru achiziționarea serviciilor.

Dezvăluire ȘOC, în direct: "În proporție de 90% Liviu este mort"... Cruzime extremă în Galaţi! Pisici mutilate cu apă clocotită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x