Se schimbă tot, în privința alocațiilor! Ce decizie a luat Ludovic Orban. „Aceasta este singura soluție!”

Legea ce modifică Ordonanța de urgență de creștere etapizată a alocațiilor va fi atacată de Guvern, la Curtea Constituțională a României.

Ludovic Orban

Hepta

Partidul Social Democrat a respins soluția rațională, a declarat premierul Ludovic Orban. De altfel, premierul a amintit faptul că bugetul de la acest moment nu permite dublarea alocațiilor pentru copii.

„Noi am spus că vom crește alocațiile. Am luat deciziile de a crește etapizat, de a menține sensul legii de a dubla alocațiile, dar să o facem etapizat în funcție de capacitatea efectivă a bugetului de a face față acestei noi cheltuieli.

În populismul caracteristic, PSD a continuat să respingă această soluție rațională fundamentată economic și singura care poate să stea în picioare. Ne vom apăra punctul de vedere. Cu siguranță pregătim argumentele pentru a putea sesiza la Curtea Constituțională”, a declarat Ludovic Orban, potrivit Antena 3.

Alocațiile vor fi dublate, dar pe etape! Florin Cîțu, declarație de ultim moment! „Poate că ar trebui ca dintre parlamentari să mai doneze din venituri”

Ordonanța de urgență ce prevede creșterea etapizată a alocațiilor copiilor a fost respinsă, miercuri, și în Camera Deputaților, astfel încât, după promulgare, Executivul va trebui să pună în aplicare legea de dublare a acestora.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri