Antena Căutare

Se simte ceva confuzie în viaţa Racilor. Horoscopul zilei, 14 octombrie

Berbecii îşi recuperează buna dispoziţie. Au şi de ce. În viaţa profesională totul merge ca pe roate, iar în compania fiinţei iubite, petrec momente de neuitat.

Taurii în schimb, sunt cam irascibili în prima parte a zilei. Ar trebui să se liniştească, pentru că spre seară vor avea parte doar de evenimente favorabile.

Gemenii sunt îndrăgostiţi până peste cap şi îi vor eclipsa pe toţi cei din jur cu energia şi pofta de muncă debordante. Succesele nu îi vor ocoli.

Se simte ceva confuzie în viaţa Racilor. Sunt debusolaţi, mai fac şi greşeli, dar un lucru este sigur. Sunt doar la un pas de obiectivul propus. Aşadar, capul sus!

Astăzi Leii sunt nişte cuceritori! Iar dacă raţiunea, cumva se pune în calea sentimentelor, ei bine, ar fi ideal să-şi asculte inima. Vor fi mult mai câştigaţi!

Este abia vineri, dar nativii Fecioară deja se bucură de weekend. În loc să-şi termine treaba, ei încep să-şi facă bagajul pentru o minivacanţă. Vor pleca într-o călătorie cu familia!

Balanţele visează şi ele la o vacanţă, dar vor avea mult de muncă astăzi. Va fi o zi foarte încărcată, însă weekend-ul se anunţă relaxant.

Scorpionii vor fi un adevărat exemplu pentru cei din jur. Dar dacă ar fi la fel de organizaţi, precum sunt de eficienţi, ar avea mult mai mult de câştigat!

Săgetătorii au aşteptat cu nerăbdare acest sfârşit de săptămână. Lucrează cu spor şi drag, iar spre seară îi aşteaptă o petrecere de zile mari.

Este un sfârşit de săptămână minunat pentru Capricorni! Vor primi veşti bune în legătură cu o afacere mai veche şi îşi vor petrece seara alături de cei dragi!

Vărsătorii nu au spor deloc la locul de muncă. Iar gândul lor fuge departe, la o vacanţă. Trebuie să aibă răbdare, pentru că toate lucrurile se întâmplă la momentul potrivit.

Nativii Peşti gândesc cu voce tare şi nu fac deloc bine. Ar fi indicat să ţină anumite lucruri doar pentru ei. Seara

Clarvăzătoarea Maria, noi previziuni alarmante pentru România: "Pe 10 decembrie 2016 va avea loc un eveniment neplă... Cu gândul în rugăciune, oamenii au stat ore întregi la rând! Mii de pelerini sunt pregătiţi pentru marea sărbătoare a Sf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x