Antena Căutare

Seful ANM: Joi noapte vor fi -20 de grade in Bucuresti! De maine, cod galben de ninsori si viscol

Seful Administratiei Nationale de Meteorologie a anuntat pentru joi noapte temperaturi de -20 de grade Celsius. Ion Sandu a spus ca, de miercuri pana duminica, nu vor mai fi precipitatii, dar vor fi teperaturi foarte scazute.

"Joi noapte, in Capitala, se vor inregistra -20 de grade Celsius", a declarat Ion Sandu, aflat la sedinta pe care o are premierul Victor Ponta cu prefectii.

Directorul ANM a mai spus ca se va emite o noua atentionare cod galben de ninsori si viscol, incepand cu marti ora 12.00 si pana miercuri ora 12.00, cantitati mari de zapada fiind asteptate pana miercuri la ora 20.00.

Sandu a precizat ca vant puternic si viscol vor fi inregistrate incepand din zona Banatului si Olteniei, urmand sa se manifeste si in sud-estul tarii si in Moldova. Printre judetele afectate vor fi Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Braila, Galati, Teleorman, Ialomita, Giurgiu.

Citeste si Jurnalul!

Premierul Victor Ponta a convocat comandamentul de iarna. Autostrada A1, inchisa din cauza zapezii... Iarna ingenuncheaza Romania: Drumuri blocate, localitati in bezna, scoli inchise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x