Antena Căutare

Șeful de la Rutieră, acuzat de ucidere din culpă a făcut primele declarații! A plecat la vânătoare ilegală de rațe și acum are dosar penal

Șeful de la Rutieră, din Giurgiu, acuzat de ucidere din culpă a făcut primele declarații în exclusivitate pentru Antena 3.

Șeful de la Rutieră, din Giurgiu, acuzat de ucidere din culpă a făcut primele declarații în exclusivitate pentru Antena 3.

”Mă cunoșteam cu el de 30 de ani și era unul dintre ce mai buni prieteni ai mei. Discutam orice problemp cu el. Ce s-a întâmplat a fost un lucru nefericit. Barca s-a răsturnat cu noi. El era la vâsle. Prinsese o porțiune de liană în apă, atunci s-a aplecat în partea dreaptă, ne-am răsturnat. Am ținut legătura cu ei, am procedat ca în filmul Titanic. La mal am ajuns doar doi”, a mărturisit vizibil afectat bărbatul.

Anul 2018 aduce multe schimbări. Organizaţia Mondială a Sănătăţii înregistrează o nouă boală psihică: dependența de jocu... Răsturnare de situație în cazul dublei sinucideri de la Iași. Soții Maleon erau beți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x