Antena Căutare

SEMNELE ZODIACALE s-au modificat pentru PRIMA oară în 2000 ani!

Dacă ar fi să rezumăm, astrologia se poate defini că ştiinţă conform căreia aliniamentul constelatiilor şi al soarelui afectează vieţile noastre la un nivel fundamental. Această ştiinţă este extrem de veche, datând de peste 2000 de ani.

Dacă ar fi să rezumăm, astrologia se poate defini că ştiinţă conform căreia aliniamentul constelațiilor şi al soarelui afectează vieţile noastre la un nivel fundamental. Această ştiinţă este extrem de veche, datând de peste 2000 de ani.

Ea se ocupă cu studiul relaţiei dintre Microcosmos şi Macrocosmos, sau studiul influenţei corpurilor cereşti asupra Pământului şi a locuitorilor lui. Astrologia este una dintre cele mai vechi ştiinţe oculte care a supravieţuit, mai ales sistemul extrem de complicat din culturile babiloniană, egipteană şi hindusă, cu toate că învăţătură pare să fi fost bine păzită de către vechile grupuri de iniţiaţi.

Există multe forme de astrologie, deşi, în termeni populari, cel mai important dintre ele este cel de Astrologie Genetică sau Natală, ce se ocupă de calcularea şi de interpretarea temelor natale ale oamenilor. Poate nu toţi dintre voi cred în secretele şi prezicerile astrologiei, dar cu siguranţă ştiţi cu toţii că sunt 12 semne zodiacale. Ei bine…lucrurile s-au schimbat puţin.

O echipa de astronomi de la Planetariumul din Minnesota a adăugat un al 13-lea semn zodiacal. Ei consideră că soarele străbate 13 constelaţii şi că lucrul acesta are un impact uluitor asupra omenirii. 86% din populaţie trăieşte sub un semn zodiacal greşit. Va vine să credeţi?!

Vezi în ce zodie ești AICI.

Groază şi panică într-un sat din Gorj. O adolescentă de 16 ani, posedată de o mătușă moartă !... Cristian Boureanu, dus la Poliţie pentru că şi-ar fi agresat fiica pe stradă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x