Antena Căutare

Sfârșit tragic! Un sucevean a murit cu dinții încleștați! Și-a pus capat zilelor înghițind jumătate de litru de vopsea

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din județul Suceava a avut parte de o moarte crâncenă. Pentru că acumulase datorii la jocurile de noroc şi nu a găsit nici o soluţie pentru a şi le achita, bărbatul a ales să-şi pună capăt zilelor.

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din județul Suceava a avut parte de o moarte crâncenă, după ce a decis să se sinucidă înghițind vopsea. Motivul? Datoriile acumulate la jocurile de noroc.

Potrivit monitorulsv.ro, omul a urcat în podul casei, unde a băut o anumită cantitate de vopsea albă, iar mai apoi şi-a pus şi ştreangul de gât.

Membrii familiei l-au găsit abia după două zile şi spun că nu au intrat în panică la dispariţia bărbatului pentru că acesta obişnuia să plece de acasă fără să anunţe pe nimeni şi să se întoarcă după o anumită perioadă, mai scris sursa citată.

La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanţă, dar echipajul medical nu a putut decât să constate decesul şi a estimat că acesta s-a produs în ziua de 19 septembrie.


Meteorologii au realizat prognoza pentru următoarele luni. Va fi o iarnă a extremelor... Vremea continuă să creeze probleme! Meteorologii au emis cod galben de ceaţă în mai multe județe din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x