Antena Căutare

Eleva de aur a României i-a uluit pe profesori! Are doar medii de zece și este olimpică la patru materii: „Predau de 20 de ani și nu am văzut copii ca ea”

Shiraz Baruch este o elevă din România care a încheiat, până acum, fiecare an şcolar cu media zece. Totuși, fata nu s-a oprit aici și a devenit olimpică la patru materii, demonstrând că prin muncă totul este posibil!

A luat locul întâi pe ţară, la olimpiada de geografie, dar nu lipseşte nici de la cele de fizică, română şi matematică și tot la fazele naţionale ajunge şi acolo!

SHIRAZ BARUCH, OLIMPICĂ LA PATRU MATERII

An de an, fata ia punctaj maxim la examenele Cambridge şi Goethe, iar în pandemie a scris o carte. Shiraz Baruch este abia în clasa a şaptea, dar se poate lăuda cu reușite la care alți elevi nici nu visează. Și totul datorită ambiției cu care învață.

citește și: O elevă premiantă a suferit un șoc când și-a primit nota la Evaluarea Națională: „I-au dat pastile de calmare. Făcuse semipareză”. Ce s-a întâmplat, după contestație

„Învăț, e multă muncă, dar îmi și place să aflu lucruri noi și să încerc tot ce pot, nu îmi place să știu că nu am încercat și de aceea mă duc la toate concursurile la care pot și mă străduiesc foarte tare”, a dezvăluit eleva olimpică la patru materii.

Eleva de aur a României i-a uluit pe profesori! Are doar medii de zece și este olimpică la patru materii: „Predau de 20 de ani și nu am văzut copii ca ea”

Interviu cu eleva Shiraz Baruch, la Antena 1

Interviu cu eleva Shiraz Baruch, la Antena 1

„Cred că viața mea fără cărți nu ar avea niciun sens, eu am învățat să citesc de mică, de la mama, îmi citea cărți și povești și de aceea am început și eu. Când citesc e ca un fel de refugiu, pot să intru într-un alt univers în care sunt doar eu cu gândurile mele”, a mai adăugat Shiraz Baruch, eleva de zece cu care toți românii ar trebui să se mândrească.

În prezent, fata își dorește să devină un reputat medic estetician.

citește și: Și la sat se poate! Maria-Elisabeta a luat 10 pe linie la Evaluarea Națională, fără nicio oră de meditații: „Nu mi-am dat voie să cred cu adevărat”

„Predau de douăzeci de ani și nu am întâlnit mulți elevi ca ea. M-a impresionat încă de la prima oră de curs, prin întrebările pe care le punea, prin lucrurile pe care le spunea și prin modul în care se implica la superlativ, în orice activitate” (Edward Croger, profesor de engleză)

Shiraz Baruch a acceptat să stea de vorbă cu reporterii Observator de la Antena 1 și astfel am putut afla și alte detalii incredibile despre eleva de aur a României. Urmărește materialul de mai sus ca să descoperi incredibila poveste!

Măsuri stricte: Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria şi România... Noi detalii în cazul gravidei din Arad care a murit în ambulanță. Femeia avea Covid și nu a fost intubată, deși abia res...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x