Căutare Live

Sibiu: Afise ale Politiei cu limbaj jignitor

Indignare mare in comuna Porumbacu de Jos, din judetul Sibiu. Si asta dupa ce pe portile oamenilor au fost lipite afise ecologiste, dar cu un limbaj nepotrivit, spun ei, semnate de Politia din comuna si de seful de post. Omul legii aratat cu degetul a refuzat sa comenteze.

Initiativa pentru ocrotirea naturii este apreciata de locuitorii comunei, insa limbajul folosit pe afisele ecologiste nu e deloc pe placul acestora.

Asta fiindca unii sateni au fost acuzati ca au un "tupeu jegos" in a face murdarie in comuna. Afisele puse prin tot satul poarta semnatura sefului de post si sunt stampilate. Unii sateni mai sunt numiti in afise si "cretini ai umanitatii".

Inspectoratul Judetean de Politie Sibiu a precizat ca este de acord cu mesajele ecologiste din afis, dar ca limbajul sefului de post trebuie schimbat imediat.

Masa de Paste, un lux pentru romani?... Descinderi simultane in Bucuresti si Prahova...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri