Antena Căutare

ȘOCANT. Dan Condrea, patronul Hexi Pharma A MURIT într-un accident de mașină!!

Cel mai controversat om de afaceri al momentului din România s-a stins în urma unui accident de mașină produs în apropierea localității Corbeanca

Cel mai controversat om de afaceri al momentului din România s-a stins în urma unui accident de mașină produs în apropierea localității Corbeanca.

Potrivit primelor informații, mașina în care Condrea se afla a izbit puternic un copac, iar omul de afaceri a murit pe loc. Surse neoficiale susțin că soția lui Condrea ar fi ajuns la fața locului și ar fi identificat cadavrul.

Acesta ar fi fost identificat după actele găsite în mașină. Condrea ar fi intrat cu mașina într-un copac din cauza vitezei excesive.

Pe 10 mai, Condrea, s-a prezentat la Parchetul General pentru a fi audiat în scandalul dezinfectanților din spitale, după dezvăluirile echipei de investigații a Gazetei Sporturilor.

O nouă metodă de înşelăciune prin telefon: bani ceruţi pentru intervenţia elicopterului SMURD... Misterul morții lui Dan Condrea se adâncește! Un criminalist face acuzații grave: „Mortul nu e patronul Hexi Pharma”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x